Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot – Interventus Oy

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ

Seuraavia ehtoja sovelletaan asiakkaan kaikkiin Interventus Oy:n (0206307-2) verkkokaupassa tekemiin tilauksiin.

Käyttämällä Interventus Oy:n verkkopalvelua tekemällä tilauksen, hyväksyt alla esitetyt ehdot. Tutustu ehtoihin ennen tilauksen tekemistä ja varmista, että olet ymmärtänyt ne.

Interventus Oy:n verkkokaupasta tilaavan asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen ja täysivaltainen henkilö. Myös yritys voi olla asiakas, mutta tällöin asiakkaalla ei ole kuluttaja-asiakkaille tarkoitettuja oikeuksia.

Toimitamme verkkokaupasta ostettuja tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen, emme Suomen ulkopuolelle tai Ahvenanmaalle. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla myynti@interventus.fi , mikäli olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille.

HINNAT JA TOIMITUSKULUT

Tuotteiden ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Toimituskulut eivät sisälly hintaan. Kunkin toimitustavan kulut on ilmoitettu maksuvaiheessa.

TOIMITUSAIKA

Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden saatavuuden sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Pyrimme ottamaan tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumispäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä ja tilauksen toimitusaika on näin toimitustavasta riippuen 1-3 päivää.

TOIMITUSTAPA

Asiakas voi valita toimitustavaksi matkahuollon tai noudon. Yritysasiakkaille on myös vaihtoehtona Postin rahti. Matkahuollon ja Postin rahdit näkyvät ostoskorissa. Mikäli jotain tilauksen tuotteista ei löydy heti varastosta, tilaus jää odottamaan puuttuvia tuotteita. Voimme tarvittaessa toimittaa varastosta heti löytyvät tuotteet erikseen ja loput jälkitoimituksella. Tällöin asiakkaalta ei peritä rahtia jälkitoimituksen osalta.

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana toimii Klarna yhteistyössä yleisimpien suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkopankkimaksaminen. Käteisellä voi maksaa noutaessaan tuotteita varastostamme.  

Lasku

Tarjoamme laskua vain rekisteröidyille yritysasiakkaillemme. Jos olet kuluttaja ja olet kiinnostunut lasku vaihtoehdosta, voit käyttää maksutapana Klarnan laskua.

TILAUKSEN PERUMINEN JA PALAUTUKSET

Huomioithan, että palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja täysin myyntikuntoinen. Määrämittaisilla asiakkaan pyynnöstä leikatuilla paloilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista 14 päivän palautusoikeutta. Palauttamisesta on aina sovittava etukäteen joko sähköpostitse myynti@interventus.fi tai soittamalla myyntiimme.

TUOTTEIDEN TARKASTAMINEN, REKLAMAATIOT, VIRHEVASTUU JA RIITATILANNE

Asiakkaan tulee viipymättä tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat ehjiä ja virheettömiä. Lisäksi asiakkaan tulee varmistaa, että toimitus sisältää kaikki tilatut tuotteet. 

Jos asiakas havaitsee tuotteessa tai toimituksessa virheen, tulee hänen viipymättä tai viimeistään 14 vuorokauden kuluessa ilmoittaa virheestä sähköpostitse tai soittamalla. 

Interventus Oy vastaa tuotteen virheestä voimassa olevan Suomen kuluttajasuojalainsäädännön mukaan. Interventus Oy:llä on oikeus vaihtaa virheellinen tuote.

VÄRIT 

Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin esittämään tuotteidemme ominaisuudet mahdollisimman tarkasti. Tuotteiden kuvien värit riippuvat käyttämäsi laitteen näytön säädöistä, emmekä voi taata, että käyttämäsi laite näyttää värit luonnonmukaisina.