MONIPUOLINEN TARJONTA JA NOPEAT TOIMITUKSET

Interventus Oy on toimittanut jo yli 25 vuotta nahka- ja keinonahkamateriaaleja suomalaisille huonekalu- ja hoitokalustevalmistajille sekä verhoilijoille. Laajan varastovalikoimamme lisäksi toimitamme jopa vuorokaudessa myös yksittäisiä nahkavuotia tehdastilauksina. Meidät tunnetaankin erityisesti nopeasta toimitusajasta. Luonnollisesti asiakkaamme saavat myös isommat tehdaserät kauttamme.

Monipuolinen tarjonta ja laadukkaat hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet ovat olleet toimintamme perusta aivan alusta saakka.

Kaikki palvelumme

Materiaalineuvonta

Meillä on yli 25 vuoden kokemus Suomessa yleisimmin käytetyistä nahka- ja keinonahkamateriaaleista. Siksi meillä onkin kattava tuntemus suurimmista nahka- ja kainonahka-valmistajista sekä heidän tuotteistaan. Me autamme sinua löytämään oikeat materiaalit ja värisävyt!

Varastointipalvelu

Varastoimme asiakkaidemme käytössä olevia suosituimpia materiaali- ja värivaihtoehtoja – Löydä omasi yli 150 eri materiaalin ja värivaihtoehdon joukosta! Lupaamme toimittaa varastotuotteidemme tilaukset jopa vuorokaudessa ja tarjoamme myös mahdollisuuden tuotantoerien varastointiin!

Toimitus

Toimitamme varastomallit Suomeen normaalisti kahdessa päivässä, mutta jopa vuorokaudessa! Tehdastilaukset tulevat suoraan yhteistyökumppa-neiltamme asianmukaisesti pakattuna.

Tuotekehitystuki

Etsitkö kumppania, joka auttaa löytämään oikean materiaalin tuotteellesi? Teemme yhteistyötä Euroopan johtavien nahka- ja keinonahkavalmistajien kanssa. Yli 25 vuoden kokemuksemme verhoiluun ja suojaamiseen käytettävistä materiaalilaaduista varmistaa kumppaneillemme oikeat ratkaisut eri tarpeisiin

Tilaustuote -palvelu

Toimitamme asiakkaan tilaaman yksittäisen vuodan jopa kahden arkipäivän toimitusajalla suoraan valmistajalta. Asiakkaan käytössä yli 1300 värivaihtoehtoa.

Verkkokauppa

Tilaa helposti yksittäisiä kappaleita tai isompia eriä silloin, kun sinulle sopii! Verkkokaupassamme on käytössä yleisimmät maksutavat.

KUMPPANI JOKA VÄLITTÄÄ

TUNNEMME ASIAKKAAMME

Pitkät yhteistyösuhteet asiakkaidemme kanssa ovat asiakaslähtöisen toimintatapamme ansiota. Toimitamme ja varastoimme juuri oikeat tuotteet ja autamme kumppanina löytämään kuhunkin tilanteeseen sopivan materiaalin.

LAAJA VARASTOVALIKOIMA

Asiakkaidemme käytössä on laaja varastovalikoimamme, jonka ansiosta pystymme palvelemaan nopeasti pieniä ja suuria asiakkaita.

LAATU

Haluamme tarjota parasta. Siksi pidämme huolen, että toimittamamme materiaalit ovat laadukkaita ja kestävät juuri siinä käytössä, johon ne on valittu. Huolehdimme myös, että palvelumme on asiakkaan odottamalla tasolla.

Interventus - nahkatukku - aidot nahat - keinonahat